bugün

entry'ler (4225)

kpss sınavından 66 puan almak

olm; adını doğru yazıp, soyadını yanlış mı yazdın? 66 ne aq?

zafer partisine oy verecek yazarlar

elbette zafer; zafer partimizin olacaktır.

yaşasın ırkımız.

açık ve net evet.

oruç tutup kul hakkı yiyen insan

Ramazan da oruç tutup kul hakkı yemekten zerre imtina etmeyen yobaz insandır. Bu tür yaratıklar genelde ramazan ayı boyunca ekmek yemezler ama başkalarinin ekmeğine göz koyarlar.. yaratılmışların en aşşağlıdır. Ayrıca; Elinde kuran dilinde yalan olan insanla öz kardeştir.

zafer partisi

türk dünyasına ve dünya coğrafyasına son derece hakim genel başkanları olmasının yanı sıra, göçmen politikalarına sonuna kadar katıldığım siyasi parti. ayrıca; genel başkanı Türk siyasal bilimler profesörü, gerçek bir siyasetçi ve yazardır. sizin oy verdiğiniz siyasi partilerinizin hangi genel başkanında bu özellikler mevcut?? allahın tenekesi??

galatasaray

takımı çöp, futbolu çöp, yönetimi çöp, teknik direktörü çöp, taraftarı çerçöp olan türkiye nin sıradan kulübü. yallah suri ligine..

açık ve net evet.

12 eylül 1980

eylül ler de ölmedik,
eylül ler de doğduk.
ne sizleri unuttuk,
ne kahpe eylülleri...

başta 80 öncesi ve sonrası 5000 tane evladını bu uğurda toprağa veren ülkücü hareket olmak üzere, vatansever sol görüşlü insanlara allahtan bir kez daha rahmet dilerim. 41 yıl değil 141 yıl geçse unutulmayacaksınız.

tanrı türk ü korusun, türk zaten yüce..

üsteki yazara soru sor

DOĞRU SORU SORMAK iLETiŞiM SÜRECiNi HIZLANDIRIR düsturuna istinaden açılmış başlıktır. haydi uludağ sözlük yazarları iletişimleşelim. *

Neden kek ve ekmek bayatladığında sertleşir de bisküvi yumuşar? *

açık ve net evet.

1 eylül 2021 türkiye karadağ maçı

90+6 da öyle faul yapılır mı? hadi yaptın öyle baraj kurulur mu? hadi kurdun? öyle gol yenir mi altay efendi? hadi yedin böyle avrupa nın vasat altı bir takımına karşı 2-0 dan 1 puan hediye edilir mi? edilir hatta içine bile edilir.

açık ve net evet.

deniz gezmiş abdullah öcalan benzerliği

apo denilen bebek katili, asker katili, öğretmen katili, doktor katili, millet düşmanı bir soysuzla mukayese edilebilecek belki firavun belki yecüc mecüc vardır.

ayrıca deniz gezmiş bir solcudur, terörist değildir öyle ya terörist olsaydı cennet mekan hacı başbuğ alparslan türkeş ve grubu, türkiye büyük millet meclisin de tıpkı chp'li!! vekiller gibi deniz gezmişin idamına evet oyu verirdi.

açık ve net evet.

dininiz için ölür müsünüz

dinim için neden öleyim?
dinim için yaşarım, dinimi yayarım,
yobazların amına koyarım,
yaşasın türkçü vatanım. *

açık ve net evet.

23 ağustos fenerbahçenin tffye dava açması

Beşiktaşimizla birlikte hakkı en çok gasp edilen takımın adıdır fenerbahçe. Adamlar davasında sonuna kadar haklı.

Açık ve net evet.

2023te aya gidiyoruz

erken rezervasyon yapılıyor mu? ayrıca ayın haberi var mı amk.. haber vermeden gitmeyelim ay'ıp olur *

açık ve net evet.

21 ağustos 2021 gaziantep fk beşiktaş maçı

Beşiktaşımız, Süper Lig'in ikinci haftasında 21 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45'te Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda Gaziantep FK ile karşılaşacaktır. karşılaşmada ümit öztürk düdük üfleyecektir.

kara kartallarımız, ligin ilk haftasında Çaykur Rizespor'u Vodafone Park'ta ağırlamış ve sahadan 3-0 gibi net bir skorla galip ayrılmıştı.

açık ve net evet.

recm edilirken ama bu islamda yok demek

Eski Yunanda evli kadınla zina eden erkek öldürülürdü. Diğer taraftan Tevrat'ta, zina eden evli kimselere recm cezası verileceği hüküm altına alınmıştır. incil'de ise, Hz. isa'ya zina etmiş bir kadının recmedilmek üzere getirildiğinden söz edilmektedir.

gerek eski yunanda olsun gerekse diğer dinlerin kutsal kitaplarında olsun recm cezası mevcutken bizim kutsal kitabımız kuran-ı kerim de böyle bir ceza yoktur. kaç yüzyıldır islam aleyhine algı yapılıyor azıcık araştırın amk. sapık düşüncelere sahip teröristlerin kendi kafalarına göre din uydurup sözde recm cezası vermesini ve uygulamasını islamla bağdaşlaştırmakta algıcıların,teröristlerin,sapıkların, orospu çocuklarının değirmenine su taşımaktan öte gitmez.. aklınızı başınıza alın.. islam yeryüzünün en şerefli dini, islam ümmeti ise aynı yeryüzünün en şerefsiz insan yığını!!

açık ve net evet.

talibanın 20 yaşındaki kadını recm etmesi

bazı islami kaynaklarda zina eden evlilere öngörülen ceza olarak yer alan recm cezası, Kuran-ı Kerim'de mevcut değildir. Kuran'da zina suçuna verilen ceza, evli-bekár ayrımı yapılmadan yüz sopadır. buradan müslümanlara saldırmayın yemezler..

ayrıca, bu orospu çocuğu teröristlerin yaptığı katliamdır, şerefsizliktir. aslında bu orospu çocuklarının görüldüğü yerde katli farz, sünnet, son sünnettir.. amk yobazları..

açık ve net evet.

ebrar karakurt

a milli voleybol takımımızın gurur duyulası oyuncusu. türk milletini defalarca gururlandırmıştır özellikle son olimpiyat oyunlarında çin halk cumhuriyeti karşısında oynamış olduğu üst düzey oyunla çin denilen takımın adeta içinden tek başına geçmiş gönülleri fethetmiştir..

şu aralar özel yaşantısıyla gündeme gelmesi biz voleybolseverleri ciddi anlamda üzmektedir. insanların kimlikleri hakkında hiçte hoş olmayan söylemlerde bulunmanın gereği olmadığı gibi keşke özel yaşantısını sosyal medya aracılığıyla paylaşmasaydı da ağız ishali olmuş insanların saçma sapan yorumlarına maruz kalmasaydı.

velhasıl kelam nasıl ki sana karşı yapılan çirkin saldırıları tasvip etmiyorsam, sosyal medya aracılığıyla sana karşı başlatılan linç kampanyalarını onaylamıyorsam, senin de yapmış olduğun paylaşımı onaylamam mümkün değil. umarım bundan sonra kendini sadece spora adarsın.. bir gün gelecek Avrupa şampiyonu olacağız, bir Gün gelecek milletler ligi şampiyonu olup istiklal marşımızı dünyanın dört bir yanında milyarlarca insana dinletip türk milletini gururlandıracaksınız belki de sen o gurur duyulası takımın kaptanı olacaksın sakın kal lütfen...

kal sağlıcakla..

açık ve net evet.

taliban ın zaferini lokum dağıtarak kutlayan türk

ananın amına sokayım o lokumu orospu çocuğu.

satranç oynamak haramdır

oku ile başlayan islam dinini ne hale getirdiniz? yemin ederim kız çocuklarının gömüldüğü karanlık dönemin daha kötüsünü yaşıyoruz.. la satranç neden haram olsun neden? adam düşünmek haram diyemiyor, sorgulamak haram diyemiyor dolaylı yolla satranç haram diyerek kendi pis emellerini islamla bağdaşlaştırmaya çalışıyor.

siz, insanların dini duygularıyla oynuyorsunuz, biz insanlarla satranç oynuyoruz.

açık ve net evet.

reddedilen erkeğin garry kasparov çıkması

bazıları harbi garry çıkarken bazıları da kasparov çıkabiliyor. * ruble zengini olması da cabası. *

açık ve net evet.

ernesto che guevara

--spoiler--
keşke türk olsaydı.

--spoiler--

türk olanı var dostum.

(bkz: osman batur)
(bkz: kürşat)
(bkz: mustafa kemal atatürk)

duydun mu bu efsane isimleri?

açık ve net evet.